Първоначално публикувано от mirchozo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
вграждане на лупи алфа 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеНай-ниската цена е около 200лв (с монтажа). Въпросните лупи на Ванката съм ги правил аз, лупите са Валео. Лошото е че тия лупи изчезнаха от пазара и общо взето и аз търся такива ама няма...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеНай-ниската цена е около 200лв (с монтажа). Въпросните лупи на Ванката съм ги правил аз, лупите са Валео. Лошото е че тия лупи изчезнаха от пазара и общо взето и аз търся такива ама няма...
Comment
-
Първоначално публикувано от Encislav Покажи съобщениеИ кво се оказва, че аз съм хванал последния влак ?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеМи нещо такова се оказа, ако решиш да ги продаваш, звънкай
Смея да твърдя, че това е най-добрата инвестиция която съм правил по Алфата, просто разликата с и без тях е ФРАПАНТНА!
Comment
-
Ами те прожекторите на Мареа са си с Н1 цокъл. Режеш дъното на рефлектора ,монтираш лупите с подходящи крепежни елементи по избор , за лъскавите елементи (гривните отвън) аз използвах джезвета алпака и ... стават като истински. Пълна трагедия беше в началото светенето с нормална халогенна лампа , но като сложих ксенонови крушки всичко се оправи. Халогенните са по-къси и жичката стои по-назад в параболата на рефлектора и затова не светеха в началото.AR 156 1.8 TS + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от pilota Покажи съобщениеот днес съм с лупи от марея
Comment
-
някой пробвал ли е да сложи лупи и на дългите светлини?
знам че се слагат на късите принципно, но според мен фара ще изглежда доста ефектно с 4 лупи (като брера и 159)Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
Comment